Ђурђевданска награда града Крагујевца

Скупштина града Крагујевца је на седници одржаној дана 23.04.2010. године донела одлуку о додели годишње награде града Крагујевца – Ђурђевданске награде за 2009. године у области образовања Јовани Јанић, Снежани Савић, Сањи Печенковић, Катарини Вељковић и Младену Перовићу, за ваннаставне активности ученика организованих у ученички клуб „ВИШ Кутак“ у 2009. години.

Разлог доношења ове одлуке садржан је у жељи, али и обавези Града, да вреднује и награди достигнућа појединца који су дали значајан допринос афирмацији града Крагујевца у земљи и иностранству.

Ученички клуб „ВИШ Кутак“, који делује и ради у оквиру Политехничке школе у Крагујевцу окупља велики број ученика ове школе. Циљ овог клуба је анимирање младих за учествовање у активностима које подстичу дружење, међусобно уважавање, толеранцију, а против етикетирања, малтретирања и дискриминације.

Током 2009. године реализовани су пројекти „Дечја права“, „Културом против трговине људима“, „Европска унија у политехничкој школи“, „Бонтон“ и Брејкујмо насиље“.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s