„Вирутуелни водич кроз музеј Стара ливница“

Наградни конкурс „Вирутуелни водич кроз музеј Стара ливница“ је део иницијативе Техничке школе за машинство и саобраћај у сарадњи са Скупштином града Крагујевца, Музејем Стара ливница који је у саставу фабрике Застава наменски производи, Шумадијским округом, Компанијом Мицрософт и фотографском радњом „Фото Сони“, у циљу осавремењавања поставке музеја Стара ливница и његовог промовисања израдом мултимедијалне презентације. У нашем граду овај конкурс се спроводи по први пут.
Комплетне информације могу се наћи на сајту:
http://www.freewebs.com/konkurstopolivnica
Основни концепт конкурса се базира на реализацији добре презентације уз примену информационо-комуникационе технологије. Желимо да подстакнемо ученике из Крагујевачких школа да посете музеј, упознају се са историјом привреде свог града и да своје импресије представе мултимедијалном презентацијом.
Охрабрујемо ученике да своје истраживање о Музеју Стара ливница прошире на разговор са својим суграђанима и да од својих мултимедијалних презентација направе сведочанства о развоју једног сегмента привреде града Крагујевца или да на основу материјала приказаног у музеју направе друштвено ангажоване презентације које ће носити њихово мишљење о правцу у коме треба да се развија привреда Крагујевца.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s